Home NL

NT2

Wij geven al 30 jaar taaltrainingen Nederlands als tweede taal. U kunt bij ons Inburgering, Staatsexamen Programma I of II doen, Spreekvaardigheid of juist het schrijven van e-mails.  Op alle niveaus: A0, A1, A2, B1, B2 en C1. Gespecialiseerd in niveau B2 en hoger.

Zakelijk Engels

In het zakenleven is het spreken en schrijven van Engels belangrijk.  Een conference call met iemand in het buitenland, een presentatie voor een internationale delegatie of bij onderhandelingen met leveranciers in het buitenland. Alpha Talen kan u hierbij helpen: wij bieden taaltrainingen zakelijk Engels.

Frans, Duits en andere talen

Wilt u uw Zakelijk Frans of Duits verbeteren? Hebt u moeite met spreken of juist luisteren? U kunt bij ons terecht voor een taaltraining op maat! Tijdens de lessen wordt alleen de doeltaal gesproken. U leert niet alleen iets over taal, maar ook de cultuur en de manier van zakendoen komen aan bod.

Zakelijke taaltrainingen algemeen

Bij Alpha Talen kunt u al zo'n 30 jaar zakelijke taalcursussen in allerlei talen volgen. Dit zijn in-company cursussen op maat, d.w.z.bij bedrijven in het hele land. Onze docenten zijn moedertaalsprekers die kennis hebben van zakelijk taalgebruik: vergaderen, onderhandelen, conference calls, etc.

Intensieve zomercursus NT2

Nederlands voor beginners

Data:     maandag 17  -  vrijdag 21 augustus 2020

                maandag 24 – vrijdag 28 augustus 2020

 Tijd:     9.30 - 12.30 uur

Locatie:  Gebouw De Framboos, Frambozenweg 61

                  2321 KA Leiden

 Docenten:    Charmian Goodway and Jenneke de Nerée

 Prijs:     € 450 incl. boek

Aantal cursisten:  min 5 - max 8 

Schrijf je hier inregistration form Summer course

Dutch lessons Leiden English lessons Leiden