Home NL

Zakelijke Taaltrainingen Algemeen

Bij Alpha Talen kunt u al zo'n 30 jaar taalcursussen in allerlei talen volgen. Dit zijn cursussen op maat bij bedrijven in het hele land.

NT2

Wij geven al 30 jaar taaltrainingen Nederlands als tweede taal, zowel aan beginners als aan gevorderden. U kunt bij ons Inburgering, Staatsexamen Programma I of II doen of een cursus gericht op Spreekvaardigheid of juist het schrijven van e-mails.  Op alle niveaus: A0, A1, A2, B1, B2 en C1. Gespecialiseerd in niveau B2 en hoger.

Zakelijk Engels

In het zakenleven is het spreken en schrijven van Engels steeds belangrijker.  Een conference call met een collega in het buitenland, een presentatie voor een internationale delegatie of bij onderhandelingen met leveranciers in het buitenland. De taaltrainingen van Alpha Talen kunnen u hierbij helpen. Wij bieden taaltrainingen zakelijk Engels met de focus op spreken en/of het schrijven van rapportages, financieel Engels, technisch Engels.  Op alle niveaus en op maat!

Frans, Duits en andere talen

Wilt u uw Zakelijk Frans of Duits verbeteren? Hebt u moeite met spreken of juist luisteren? U kunt bij ons terecht voor een taaltraining op maat!

De kracht van Alpha Talen

Wij bieden zakelijke taaltrainingen op maat, d.w.z. dat de cursussen opgezet worden op basis van de voorkennis, wensen, behoeften en doelen van de cursist(en). Wij zetten docenten in die geschikt zijn voor juist die taaltraining, bijna allemaal native speakers met veel ervaring. Zij vormen dan ook de grote kracht van Alpha Talen.

Doe mee met onze kleine groepscursussen in Leiden! Vanaf 6 mei starten we een conversatiecursus NT2 op niveau A1/A2. Zes maandagavonden van 19.00-21.00 uur conversatie in een klein groepje van 4-6 personen. Voor meer info: klik hier

6 weken, 12 uur in totaal.

Slechts € 250 inclusief materialen! Meld je nu aan!

Aanmeldingsformulier Conversatiecursus NT2 A1 A2

Dutch lessons Leiden English lessons Leiden