Cursus zakelijk Engels volgen?

Heeft u wel eens moeite met het voeren van goede gesprekken in het Engels? Misschien reageert u wel net iets trager in vergaderingen omdat u niet zeker weet hoe u zich in het Engels moet uitdrukken. Of bent u tijdens het spreken meer bezig met de juiste woorden vinden, dan met wat u nou eigenlijk wilt zeggen. Het kan ook zijn dat uw Engels op zich prima is, maar dat u net in het zakelijke jargon wat tekort schiet. Daardoor kan de communicatie soms net wat stroever lopen, en dat kan op de lange termijn vermoeiend zijn of zelfs problemen opleveren. Een cursus zakelijk Engels is dan echt wat voor u!

Precies de cursus zakelijk Engels die u nodig heeft

Daarom geeft Alpha Talen cursussen zakelijk Engels. Net als bij onze cursussen Duits  en Frans  geven wij die op alle niveaus. Deze taaltrainingen zakelijk Engels stemmen wij af op de eisen van uw markt. U kunt de cursus volgen onder werktijd op locatie – zo hoeft u nergens naartoe te reizen, en kunt u in een vertrouwde omgeving leren. Tijdens een intakegesprek maken wij een inschatting van wat u nodig heeft om uw Engels naar een hoger niveau te tillen. Op basis van deze intake krijgt u een vrijblijvende offerte.

Veelzijdig in de Engelse taal

Als u zaken doet met een buitenlands bedrijf, is de kans groot dat de communicatie in het Engels plaats zal vinden – niet iedereen heeft een Nederlander in dienst. Bedrijfscommunicatie vindt plaats op veel gebieden, van korte telefoongesprekken en langere conference calls tot netwerkevents die soms dagen in beslag kunnen nemen. Daarom heeft uw bedrijf er belang bij als u goed bent uitgerust om vloeiend en professioneel in het Engels te communiceren.

Gespecialiseerde cursussen Engels

Alpha Talen geeft cursussen Engels op alle niveaus. In het algemeen adviseren wij voor de niveaus A1-A2-B1, voor beginnende sprekers, 30 lesuren. Deze bestaan uit 15 lessen van 2 uur, of 20 lessen van 1,5 uur. De lessen vinden wekelijks plaats. Omdat onze docenten flexibel zijn, kunt u in onderling overleg bepalen wanneer u de les wilt volgen. 

Voor niveau B2-C1-C2, voor meer gevorderde tot zeer vaardige sprekers, adviseren wij 16 tot 24 lesuren. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw doelstellingen, en u kunt tijdens ons intakegesprek aangeven of u denkt behoefte te hebben aan meer of minder lesuren.

Precies wat u nodig heeft

Alpha Talen is gespecialiseerd in cursussen zakelijk Engels, en dan vooral in de volgende richtingen:

  • algemeen zakelijk
  • financieel
  • zakelijke correspondentie, zoals rapporten en e-mails
  • presentaties
  • vergaderingen
  • telefoneren

De voordelen van de cursus Engels van Alpha Talen

Wij bieden veel voordelen, zodat u optimaal profijt hebt van een cursus bij Alpha Talen. Zo geven wij de taaltraining in kleine groepjes of zelfs individueel, waardoor alle deelnemers veel aandacht krijgen. Dankzij onze flexibele trainers vindt de training altijd plaats wanneer u daar tijd voor heeft, en altijd op een locatie van uw voorkeur. Verder hebben wij alleen docenten in dienst die native speakers zijn, of van hetzelfde niveau.

Neem contact op

Interesse? Bel nu voor het maken van een afspraak voor de intake of vul het formulier in.

Bel 071-5130395