Veelgestelde vragen

Waarom kan ik het beste kiezen voor Alpha Talen?

Wij van Alpha Talen geven al 30 jaar zakelijke taaltrainingen op maat bij bedrijven in het hele land. Wij zijn gespecialiseerd in Nederlands als tweede taal (Nt2) en Nederlands voor Nederlanders. Door deze uitgebreide ervaring weten we bij Alpha Talen heel goed wat wel en niet werkt.

Wat onderscheidt Alpha Talen van de rest?

Alpha Talen onderscheidt zicht van de andere taalbureaus door kleinschaligheid. Wij weten precies wie onze klanten zijn, wij streven er dan ook altijd naar vaste vertalers, tolken en docenten voor onze klanten in te zetten: dat vergroot de kwaliteit en continuïteit van de samenwerking. De grote kracht van Alpha Talen zijn onze vertalers, tolken en docenten: bijna allemaal native speakers met veel ervaring in het overbrengen van kennis op allerlei niveaus.

Voor welke talen kan ik terecht bij Alpha Talen?

Wij geven zakelijke taaltrainingen in allerlei soorten talen. Wij hebben veel ervaring met met geven zakelijks Frans, Duits en Engels. Nederlands als tweede taal (Nt2) is een van onze expertises, wij geven docenten ook onafhankelijk advies. Daarnaast kunnen we ook andere talen lesgeven. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Voor welke bedrijven werkt Alpha Talen?

Alpha Talen verzorgt voor veel verschillende bedrijven door heel Nederland zakelijke taaltrainingen. Kijk voor een lijst van onze klanten onderaan deze pagina.

Wat voor soort taaltrainingen kan ik bij Alpha volgen?

Alpha Talen biedt taaltrainingen aan in alle gangbare talen op alle niveaus; van beginners tot vergevorderd; ook een staatsexamen NT2 is mogelijk.

Hoe lang duurt een taaltraining?

Een taaltraining kan van intensief, van korte duur zijn, maar langere taaltrainingen met wekelijkse lessen zijn over het algemeen gebruikelijk. Aan de hand van evaluaties meten wij de tevredenheid over de cursus en de docent.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Neem gewoon even contact met ons op.

Alpha Talen

Frambozenweg 61
2321 KA Leiden
Tel.: +31 (0)71-5130395
Email: post@alphatalen.nl

Enkele referenties