Zakelijk Engels

Geen genante fouten meer of lang nadenken om op het juiste woord te komen: bij Alpha Talen leert u zich beter uit te drukken in slechts 15 lessen! U kunt op ieder moment in-company cursussen aanvragen van verschillende lengte met flexibele lestijden. Individueel of in kleine groepjes bij uw bedrijf.

Zakelijk Engels in verschillende vormen

Zowel individuele als groepscursussen op maat. In-company op flexibele tijden. We zijn gespecialiseerd in de hogere niveaus. Wie bieden onder andere:

  • Algemeen zakelijk Engels
  • Juridisch Engels
  • Financieel Engels
  • Rapporteren in Engels
  • Voorbereiding op internationale Examens

Algemeen zakelijk Engels

Volg een taaltraining Zakelijk Engels: gericht op uw wensen en uw niveau. Heeft u er genoeg van om uw mening niet goed onder woorden te brengen in het Engels, zoals u dat in uw moedertaal kunt? Wilt u vloeiender leren spreken om betere prestaties op het werk te kunnen leveren? Voelt u zich onzeker voor een presentatie, vergadering, telefoongesprek of onderhandeling die in het Egels gevoerd moet worden?

Bij Alpha Talen kunt u een in-company taaltraining doen of een cursus volgen bij ons op kantoor in Leiden, waarmee u uw eigen doelen kunt bereiken. Geef uzelf dit jaar een carrièreboost!

business english course in company

Juridisch Engels

Waar uw bedrijf ook behoefte aan heeft, bij Alpha Talen kunnen u en uw medewerkers taaltrainingen volgen, die u en uw medewerkers én uw bedrijf echt iets opleveren. Wij hebben expertise en jarenlange ervaring in het leveren van kwalitatief goede, werkgerelateerde taaltrainingen die voldoen aan uw wensen.

contact met ons op per mail of bel naar 0715130395.

Financieel Engels

Zoekt u een cursus Engels voor uzelf of uw bedrijf om ervoor te zorgen dat u de resultaten van geanalyseerde gegevens, grafieken of andere cijfers kunt overbrengen in een Engels, dat voor iedereen duidelijk is? Bij Alpha Talen begrijpen we dat die data niets betekenen, tenzij ze worden ‘vertaald’ naar inzichten. Hier zorgt de taalbarrière vaak voor problemen die succes in de weg staan. Wij kunnen u helpen om uw gedachten in goed Engels over te brengen, om met anderen te communiceren en uw individuele en bedrijfsprestaties te verbeteren.

Neem contact met ons op per mail of bel naar 071-5130395!

Rapporteren

Als het nodig is dat uw rapport of verslag in foutloos Engels geschreven is, kan Alpha Talen u hierbij helpen. Wij hebben naar volle tevredenheid veel  klanten begeleid bij het schrijven van rapporten en verslagen in het Engels. Bel ons vandaag nog! 0715130395

Internationale examens

Wilt u het beste resultaat behalen voor een internationaal erkend Engels examen?  Bij Alpha Talen kunnen we u voorbereiden op deze internationale examens en certificaten, zoals:

 

  • Cambridge First Certificate English (FCE)
  • Cambridge C2 Advanced (CAE)
  • TOEFL
  • IELTS

Enkele referenties